Kolaceum

Prirodni vosak za negu kože, kose i noktiju, sa višestrukom funkcijom! Kolaceum je sjajan „eliksir koji leči sve“ davno pronađen od strane alhemičara, a danas ponovo otkriven od Colway firme! U potrazi za zaboravljenim ili skrivenim receptima, baziranim isključivo na prirodnim sastojcima korišćenim u biljnoj (narodnoj) medicini stotinama godina unazad, kreirali smo potpuno jedinstvenu „formulu“ za mnogobrojna stanja i bolesti kože, danas veoma prisutne i česte.

Prirodni vosak za negu kože, kose i noktiju, sa višestrukom funkcijom! Kolaceum je sjajan „eliksir koji leči sve“ davno pronađen od strane alhemičara, a danas ponovo otkriven od Colway firme! U potrazi za zaboravljenim ili skrivenim receptima, baziranim isključivo na prirodnim sastojcima korišćenim u biljnoj (narodnoj) medicini stotinama godina unazad, kreirali smo potpuno jedinstvenu „formulu“ za mnogobrojna stanja i bolesti kože, danas veoma prisutne i česte.

Formula ovog proizvoda, kao i vekovima unazad, uključuje ekstrakte cvasti i lekovitog bilja, biljne ekstrakte i esencijalna ulja. Tradicija upotrebe ovih prirodnih sastojaka u narodnoj medicini potiče od davnina, zbog njihovih blagotvornih dejstava na kožu, kosu i nokte, koja su se prenosila vekovima. Iz tog razloga naš čudesni eliksir sadrži lekovite biljke poput : nevena, pasjeg trna, citrusa, ruzmarina, ši putera (shea butter-a), kurkume i konoplje!

Napomena : proizvod je 100% prirodan s obzirom na to da ne sadrži nikakve emulgatore, boje, arome ili konzervanse. Blagotvorna svojstva Kolaceuma, njegova delotvorna nega i duboka regeneracijska svojstva su jednostavno neprocenjiva! 

Posebno preporučujemo Kolaceum za negu osetljive, suve, ispucale ili kože sa žuljevima, kao i suve i beživotne kose ili suvih noktiju i zanoktica.

Dejstvo:

  • Duboko hidrira ćelije kože, kosu i nokte.
  • Hrani ćelije kože, kosu i nokte. 
  • Regnereše kožu, kosu i nokte.
  • Deluje umirujuće na kožu.
  • Hidrira kožu ruku i ispucale usne.
  • Deluje blagotvorno kod gljivičnih obolenja.

Upotreba : Mogu ga koristiti deca ( starija od 3 godine) kao i odrasli. Za kožu, kosu i nokte. Posebno se preporučuje za negu problematične, osetljive, suve, ispucale ili kože sa žuljevima. Takođe, ovaj preparat je idealan za suvu i beživotnu kosu, kao i suve nokte i zanoktice.

Način upotrebe 

Koža :  Naneti malu količinu voska na prethodno očišćenu kožu lica ili tela. Ostaviti da koža upije. Pre nanošenja možete preparat Kolaceum utrljati u dlanove – ovo će znatno olakšati nanošenje.

Kosa : Umasirati malu količinu proizvoda na krajeve kose i ( po potrebi) u kožu glave. Ostaviti proizvod dok ne bude u potpunosti upijen. Najbolje je naneti proizvod pre odlaska na spavanje, te ostaviti da deluje preko noći, a zatim ujutru oprati kosu.

Nokti : Umasirati vosak u nokatnu ploču i zanoktice, te ostaviti da koža upije.

Efekti : Redovnim nanošenjem suva i problematična koža će postati  obnovljena, glatka i mekana, a kosa i nokti će biti nahranjeni.

Saveti : Zahvaljujući svom univerzalnom karakteru, Kolaceum može biti idealna baza za brojne kućne tretmane za ulepšavanje.

Može se korisiti kao :

1. Prirodni, hranljivi šećerni piling za usne koji kožu čini glatkom i svilenkasto mekanom :

Pomešajte fini smeđi šećer sa malom količinom preparata Kolaceum, a zatim nežno sa tim masirajte usne.

2. Opuštajuća kupka koja duboko hidrira i neguje kožu :

Istisnite ( 1 meru) preparata Kolaceum ( oko 2 cm) direktno u mlaz tople vode.

3. Hranljivi i ojačavajući tretman za kosu :

 Neophodni Colway proizvodi za ovaj tretman : Kolaceum Colway, Šampon za progušćivanje kose Colway, Balzam za progušćivanje kose Colway 

Staviti Kolaceum u kupku temperature oko 40°C kako bi postao tečan.

Za to vreme, oprati kosu dva puta sa Šamponom za progušćivanje kose Colway. Osušiti kosu peškirom, a zatim primeniti Kolaceum, na deo po deo, sistematično češljajući kosu kako bi se što temeljnije i pažljivije rasporedila ulja. 

Staviti kosu ispod kape za tuširanje, a zatim je obaviti peškirom. Ostaviti da deluje oko 30 minuta.

Nakon toga, iskoristiti Balazam za progušćivanje kose Colway, kako biste kosu ( i kožu glave) pažljivo masirali, „emulzifikovanjem“ Kolaceuma Colway.  Nakon nekoliko minuta, operite kosu dva puta Šamponom za progušćivanje kose Colway, a zatim je očešljate i osušite.

 

Sastav: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Oenothera Biennis Oil, Cera Alba, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus Seed Oil,  Collagen, Cannabis Sativa Seed Oil, Cannabidiol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Schizandra Sphenanthera Fruit Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Curcuma Longa Root Extract.

 

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top