facebook logoyoutube icon 

Milana Rakića 36a, Beograd
(preko puta Šeste beogradske gimnazije)

tel: 064 2612063
vlasnik: Ljiljana Vilotić

sajt: www.kolagencentar.rs
mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

instagram: Kolagen Centar Adut
facebook: Kolagen Centar Adut

Nastanak kolagen centra

Kolagen centar

Radeći već punih 30 godina trudili smo se da svojim vermin, dugogodišnjim klijentima obezbedimo kvalitetnu negu lica, tela i noktiju. Saradjivali smo sa poznatim svetskim brendovima i uz pomoć njihovih preparata zadovoljavali visoke standarde iz oblasti kozmetologije. Nastojali smo da na što prirodniji način izgled naših klijenata dovedemo do savršenstva.  Po nekad  je bilo teško u tome ali na našu veliku sreću su se pre par godina pojavili zastupnici poljske kompanije COLWAY i ponudili nam neverovatno rešenje.

PROFESIONALNO PRUŽANJE USLUGA

Sa sigurnošću možemo reći da u veoma kratom vremenskom roku postižemo vrhunske rezultate uz pomoć preparata i suplemenata na bazi živog ribljeg kolagena, kompanije COLWAY. Jednom rečju vraćamo godine u nazad. Rešavamo probleme: dehidrirane kože, bora, bubuljica, rozacee, pigmentnih fleka, keratolitičnih stanja kože, celulita, ekcema, gljivičnih obolenja i mnogih drugih anomalija.

PRODAJA COLWAY PREPARATA

Pored toga u KOLAGEN CENTRU ADUT,svakog radnog dana, od 12-20h ,možete probati i kupiti proizvode kompanije COLWAY .Celokupan prodajni program nalazi se na našem sajtu www.kolagencentar.rs

EDUKATIVNI PROGRAM

Kompanija COLWAY u saradnji sa KOLAGEN CENTROM ADUT i akreditovanim Centrom za obrazovanje "Braća Stamenković" vrši kompletnu obuku programa za negu lica i tela. 

PARTNERSKA SARADNJA ZA PRIVATNE ORDINACIJE I SALONE

Kompanija COLWAYKOLAGEN CENTAR ADUT nude vam besplatnu obuku za primenu proizvoda na bazi živog ribljeg kolagena. Pored toga, moguće je ostvariti poslovne partnerske odnose pri daljoj distribuciji našeg prodajnog programa. Svi zainteresovani mogu da se jave na tel. 064 2612063, ili putem mejla :Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Kolagen centar Adut

Prezentacija COLWAY proizvoda u našem centru

Svakog radnog dana u intervalu od 10h do 18h vrešimo prezentaciju COLWAY proizvoda u našem centru ADUT na adresi Milana Rakića 36a (preko puta Šeste beogradske gimnazije).

Pozivom na broj 064/261-20-63 možete zakazati svoj termin i na taj način se podrobnije informisati o celokupnom asortimanu na bazi kolagena. Prilikom posete moguće je dobiti besplatnu masažu lica živim ribljim kolagenom kako biste se i sami uverili u delotvornost ovih čudesnih preparata.

Naši stručnjaci će se potruditi da iz “COLWAY” programa izaberete ono što je najbolje za vas bilo da su problemi iz oblasti kozmetologije ili prevencije starenja organizma.

Posetite naš sajt www.kolagencentar.rs 

Facebook: Kolagen Centar Adut 

Instagram: Kolagen Centar Adut

 

 

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top