facebook logoyoutube icon 

Kao što je poznato magija kolagena je u stvari izgled proteina: gradivna komponenta u tetivama i zglobovima, odgovorna za elastičnost i dobro zdravlje kože. Sa godinama organizam sve teže proizvodi tu komponentu što dovodi do uvenuća kože  i pojave  bora, gubitka  hrskavice  i  pogoršanog  stanja  potporno – motornog sistema, ukočenosti, bolova. Deficit kolagena  na  sreću  može  da  bude  neutralizovan – jedan od načina jeste da se okrenemo varijanti kolagena  koji se pije. Nije preterano ako se tvrdi da se sa kolagenom za piće postiže stvaran efekat podmlađivanja: smanjuju se bolovi od artritisa i ukočenost  zglobova, poboljšava  se njihova pokretljivost, koža  se vidljivo  ravna, postaje sve više  elastičnija i sjajnija, male bore se uklanjaju , poboljšava izgled noktiju i kose. Poboljšava se ili tačnije rečeno, podmlađuje se samosvest  kod čoveka, koji je izabrao program sa kolagenom  za  piće. Po mišljenju stručnjaka za  opisani  efekat  je dovoljan dnevni  unos od 2 kapsule kolagena. Unos kapsula potpomaže obnovu istrošenih površina  hrskavice, smanjuje ukočenost i bolove u zglobovima, pospešuje motoriku učestvujući u održavanju neophodne  sinovijalne tečnosti u zglobovima. Kolagen Colvita održava hidrataciju kože i ubrzava sopstvenu sintezu tog važnog proteina u samom organizmu. Preporučljivo je da  se proizvod unosi u trajanju od 4 do6 meseci. Posle pauze od mesec do dva terapija može da se ponovi.

Po čemu možemo da vidimo da li je prirodan?

Prepoznavanje prirodnog kolagena iziskuje znanja i iskustvo. Veoma često reklamirani kolagen je u stvari pretežno želatin ili proizvod goveđeg vezivnog tkiva, kome nedostaje karakteristična “živa“- trostruka spirala autentičnog kolagena.Dobro je da se kod traženja kolagena kao dodatka hrane ili proizvoda za spoljašnju primenu, orijentišemo pre svega ka istaknutim proizvođačima. Ne treba zaboraviti da su vodeći u toj oblasti poljski biotehnolozi. Prirodni kolagen se prihvata bez problema zbog sličnosti proteinskog molekula sa onim u ljudskom organizmu. Unos ne dovodi do neželjenih efekata, a rezultati njegove upotrebe su vidljivi najkasnije posle drugog meseca. Najbolji prirodni kolagen se proizvodi od riblje  kože.

 

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top