facebook logoyoutube icon 

Zasto Colvita?Kako vam proizvod Hranljivi Dodatak Kolvita  može pomoći?

Hranljivi Dodatak Kolvita je moderan naturalan proizvod, koji na prirodan način pomaže kod problema sa zglobovima i motornim funkcijama, održanja ishrane kostije, hrskavice i kože, usporava starenje kože i čini je zdravijom i elastičnijom, ispravlja bore, poboljšava jačinu noktiju i kose.

Kako se koristi proizvod Hranljivi Dodatak Kolvita?

1 kapsula 1-2 puta dnevno. Proizvod Kolvita se može koristiti dugoročno.

Do kakvih neželjenih efekata može doći kada se koristi Hranljivi Dodatak Kolvita?

Proizvod Hranljivi dodatak Kolvita je vrlo podnošljiv, ne stvara zavisnost i nisu poznati neželjeni efekti. Ne postoje poznate kontraindikacije.

 

Da li je bezbedan za upotrebu Hranljivi Dodatak Kolvita?

Hranljivi Dodatak Kolvita je 100% posto naturalan, sa bezbednom i izbalansiranom formulom, sadrži prirodne sastojke koji su bezbedni za naše zdravlje.

Da li se može koristiti tokom lečenja?

Proizvod hranljiv dodatak Kolvita je jedinstven preparat na bazi prirodnih sastojaka, bez neželjenih dejstava , ne smeta ni u kakvim procesima lečenja, i može se koristiti uporedo sa standardnim metodama lečenja kao što ima i sinergistički efekat i znatno povećava efikasnost terapije.

 

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top