facebook logoyoutube icon 

Kolagen Centar More than beauty

Ja sam Violeta Plavšić i kozmetikom se bavim punih 6 godina. Edukujem se i usavršavam sve tehnike i procedure u kozmetici, kako manuelne tako i aparaturne. Izbor kozmetičkih proizvoda je veoma važan faktor u unapređenju mog rada.

Sa predstavnicima firme Colway sarađujem od 2019. godine i od tada su oni neizostavni deo mojih tretmana u salonu, kao i odabir kućne nege mojih klijenata. Colway preparate koriste klijenti svih uzrasta - od onih najmlađih, pa sve do onih u zrelim godinama. Kako sam po struci zdravstveni radnik kroz konsultacije sa lekarima dolazimo do zajedničkih rešenja za mnoge zdravstvene probleme, kako one koje se odnose na kožu tako i mnoge druge, koristeći Colway preparate.

 

Kolagen Centar More than beauty

Kolagenom podstičemo efekat podmlađivanja, smanjenja bola u kostima, doprinosimo poboljšanju vida, kao i ubrzanju rasta kose i noktiju. Uz dodatnu upotrebu suplemenata, koji su inače najtraženiji od strane klijenata, uspevamo da organizam lečimo iznutra. U salonu “More Than Beauty” možete odraditi niz kolagen tretmana, kao i doći na besplatnu konsultaciju i pregled koji će vam omogućiti da odaberete najbolje za sebe, kako kroz tretmane tako i kroz preporuku šta koristiti za kućnu negu. Zadovoljstvo klijenta nakon korišćenja Colway preparata nam svedoči o kvalitetu poljske firme Colway i uverava nas da radimo pravu stvar.

 

Možete nas pronaći na:

Facebook stranici: Violeta MTB Plavsic

Instagram-u : more than beauty_76

Websajt-u: www.morethanbeauty.rs

Pozivom na broj: 063 565 403

 

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top