facebook logoyoutube icon 

Hranljivi dodatak Axanta

Axanta je jedini hranljivi dodak u svetu koji sadrži u sebi astaksantin u kombinaciji sa piperinom!
I to je naša senzacija! Axanta zahvaljujući energičnom delovanju piperina najefikasnijeg od svih pristupačnih proizvoda u svetu koji se baziraju na astaksantinu.To je mnogo dobra vest za Colway. Ovako ćemo ponovo imati još jednu konkurentnu prednost nad svim firmama koje nude hranljive dodatke sa astaksantinom.

Astaksantin se nalazi u algama, fitoplanktonima, pečurkama I bakterijama. Svaka morska životinja roze ili crvene boje kao na primer losos,jastog, gambor ili rak imaju u sebi Naturalni Astaksantin. 

Oni se hrane raznim organizmima čija dijeta se sastoji od algi I planktona. 

Za veliki broj dodataka čak i za hranu se kaže da su antioksidanti.Najjači od njih je naturalni Astaksantin. Većinu njegovih lekovitih osobina proizilaze iz antioksidativnih svojstava.Od početka reklamiran kao efikasan antioksidant,Naturalni Astaksantin iznenada je počeo da se projavljuje u ublažavanju artritnih bolova,povećavanju snage I izdržljivosti,prevenciji gripa i prehlade,nestanak sunčevih opekotina čak i nakon duže izloženosti Suncu i niz drugih simptoma.

Naučna istraživanja i korisnici kažu da je Naturalni Astaksantin najhranljivij dodatak koji je ikada postojao.Ovaj karotenoid je mnogo jači od anti-oksidanta i kao hranljivi dodatak ima mnogo više prednosti od beta karotena, luteina i likopena. Naturalni Astaksantin je najjači naturalni antioksidant poznat nauci.

U testovima Astaksantin daleko iskače od svojih suparnika po sposobnosti da čisti monokiseonike iz organizma i da uništava slobodne radikale.Prvi eksperiment je dokazao sposobnost naturalnog Astaksantina u čišćenju monokiseonika iz organizma je 550 puta jači od vitamina E. U poređenju Astaksantina sa svojim rođakom beta-karotenom, Astaksantin je 11 puta jači.

Drugi eksperiment je pokazao sposobnost nekoliko elemenata u eliminisanju slobodnih radikala.

I tu se pokazalo da naturalni Astaksantin nema ravnom sebi, on je 

14 puta jači od vitamina E,21 put jači od sintetičkog Astaksatina,54 puta jači od beta karotena

65 puta jači od vitamina C

 

Senzacionalne informacije o PIPERINU

Piperin ( sastojak našeg AXANTA ) - ekstrahovan (95%) zrna crnog bibera koji je jak piperinski alkaloid. Pruža na sprektakularan i dinamičan, ali i klinički dokazan i dugotrajan efekat slabljenja. On je idealni pomoćnik strpljivim ljudima koji ne mogu da uđu u režim treniranja. Sem toga poboljšava fizičko stanje i koncentraciju, reguliše krvni pritisak i čini kožu elastičnijom.

Ali glavni faktor zbog kog je piperin u Aksantu je do sada i dalje najnepoznatije svojstvo: čak i mala količina njega u digestivnom sistemu ( istraživanja su pravljena sa < 5 mg ), drastično povećava iz creva u mozak i limfna apsorbcija vitamina iz grupe B i karotenoida, izmedju kojih je i astaksantin. Za astaksantin ovo predstavlja povećavanje njegove bioraspoloživosti sa 2.000 %

 

Sastav axante takodje ukljucuje kompletan set vitamina B, 

preporucen u suplementima ljudima koji osecaju nedostatak ovog vitamina.

 

Sastav:  

Suvi ekstrakt ploda crnog bibera, Niacin, Pantotenska kiselina, Vitamin B6, Vitamin B2, Vitamin B1, Folna kiselina, Biotin, Vitamin B12

 

Blagotvorna dejstva:

- Reducira bol izazvan od artritisa i bolesti zglobova

- Kontroliše smrtonosnu “tihu upalu”, bolesti srca, infarkt, diabetes,        

- lchaimerovu bolest i mnoge druge 

- Povećava energiju, daje snagu i izdržljivost

- Poboljšava stanje kože

- Ojačava imuni sistem organizma 

- Čuva oči i mozak od slobodnih radikala

- Jača kardiovaskularni sistem i održava holesterol u normali

- Probija kroz barijeru izmedju krvnog sistema I mozga,dostavljajući antioksidante u mozak I centralni nervni sistem I čuva ih od upale.

-  Probija se kroz mrežnjaču i krvni sistem snabdevajući oko sa antioksidantima i čuva ga od upale.

- Migrira u organizmu dostavljajući antioksidante I sprečava od upale.

- Povezuje mišićno tkivo

- Deluje kao jak antioksidant I brzo eliminiše slobodne radikale

- Olakaša začeća.- Naturalni Astaksantin je bio testiran kod parova koji su bezuspešno pokušavali da postanu roditelji. Posmatrano je 10 parova, koji uprkos trudu nakon 12 meseci nisu začeli porodicu. Ispostavilo se da je semena tečnost bila bedna sa strane spermatozoida. Nakon 3 meseca svakodnevnog uzimanja Naturalnog Kolagena kod 5 parova je ustanovljena trudnoća.

 

Način upotrebe:

- 2 kapsule dnevno 

- Preporučuje se da se uzima za vreme jela, pošto Astaksantin kao i drugi karotenoidi se rastvaraju u masnoći.

- Preporuči se da se uzima zajedno sa hranljivi dodatak Colvita.

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top