facebook logoyoutube icon 

šampon za kosu

Šampon za progušćivanje kose

Efekti: gustina, jačanje kose

To je šampon sa biološki aktivnim diosminom, što povećava cirkulaciju u folikulama kose, hrani ih i jača kosu na mestu na kom je nestala.

Zahvaljujući inovativnoj primeni ovog oblika diosmina, vaša kosa će ojačati i zgusnuti se brzo i vidljivo. Svojstva odabranih komponenata diosmina izazivaju kontrakciju i opuštanje krvnih sudova u korenu dlake, čime povećavaju protok krvi i odličnu ishranu matičnih ćelija folikula. Zato kosa postaje jača, gušća i ubrzo prestaje da opada.

Kako koristiti i saveti:

Perite kosu barem dva puta nedeljno, a da bi osigurali adekvatnu ojačavajuću funkciju masirajte u kožu glave oko 2 minuta. Trajni efekat gustine se dobije nakon 2 do 3 meseca. Otprilike toliko vremena je potrebno da bi naši životni koreni ojačali, da bi oni mogli da proizvode novu kosu koja raste.
Preporučljivo je za posle pranja kose koristiti Balzam za progušćivanje kose COLWAY. Primenom oba ova proizvoda znatno se povećava efekat zgušnjavanja, koji će biti primećen posle svakog korišćenja samo nakon nekoliko nedelja.

Namena:

Šampon je zasnovan na otkrivenoj formi diosmina, koja posle pranja glave ostaje u epidermisu i prouzrokuje do sada nepoznate efekte u kozmetici, neobično jako prikupljanje krvi u korenu dlake.
Tako dlake izrastaju i od mnogo slabih korena, ne lome se i dostižu puno izrastanje. Diosmin deluje čak do sledećeg pranja.

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top