facebook logoyoutube icon 

Kolagen Centar More than beauty

Zovem se Ana Mišić, ja sam diplomirani kozmetičar - estetičar. Vlasnik sam studija lepote ''Oriana'' u Požarevcu već 12 godina i bavim se negom i podmlađivanjem kože lica i tela. Redovno posećujem seminare i edukacije, i slobodno mogu reći da sam takođe i ja jedan od edukatora. Ovim putem želim da prenesem i primenim svoje znanje na klijente i samim tim podignem svest ljudi o važnosti naše kože i njene pravilne nege.

Zdrava koža jeste sinonim za zdrave životne navike. S obzirom da je koža lica prva stvar koju primetimo prilikom upoznavanja sa drugim ljudima, predstavlja posebno sredstvo komunikacije koje svako od nas treba prikazati u najlepšem izdanju.

 

Iz tog razloga, tu sam da Vam predstavim Colway kompaniju i njihove odlične proizvode koji jedini sadrže najvažniji protein u ljudskom telu - živi kolagen. Preporučuju se za intenzivnu negu svih tipova kože i stimulišu organizam da proizvodi sopstveni kolagen. Daju brze i dugotrajne rezultate kod akni, ožiljaka i crvenila na licu, proširenih pora i kapilara, i svih ostalih pigmentnih promena. Unos kolagena na ovaj način upotpunjuje deficit kolagena u koži, postiže značajan efekat podmlađivanja i čini kožu sjajnijom i elastičnijom. Moji klijenti redovno dolaze na profesionalne Colway tretmane. U kombinaciji sa odgovarajućom kućnom negom ostvarili su odlične rezultate.

Uverite se i sami, besplatne konsultacije u saradnji sa dermatologom.

Vaša Ana Mišić, studio lepote ''Oriana''.

 

 

Kolagen Centar More than beauty

Facebook: Oriana studio lepote

Instagram: studio.lepote_oriana!

Adresa: Kosovska 121 Požarevac 121,12000

Telefon: 012 531 906

Mob: 0653753535

 

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top